Henkilökortit ja työmaakortit odottaessasi.

Kortti heti mukaan

Henkilökorttien ja työmaakorttien valmistus sujuu meiltä nopeasti. Näin nopeasti et saa mistään muualta henkilökortteja tai työmaakortteja. Kortti heti mukaan palvelun myötä saat henkilökortin tai työmaakortin odottaessasi mukaan.

Saavu toimipisteeseemme ja laita tukka kuntoon valokuvausta varten, me hoidamme loput. Henkilökortin tai työmaakortin valmistukseen kuluu muutama minuutti. Korttiaineiston voit valita valmiista korttipohjistamme, tai lähettää meille logot etukäteen kortin aineistoa varten.  

Monesti henkilö- ja työmaakorttien valmistus on järkevää ulkoistaa osaavalle korttikumppanillesi. Näin tekevät jo sadat asiakkaamme.

Kysy lisää Kortti heti mukaan – palvelusta  korttikumppaniltasi Korttilinna Oy:ltä.

Kortti heti mukaan

Saavu toimipisteeseemme Pitäjänmäkeen.
Valokuvaamme henkilöstönne nopeasti.
Henkilökortit ja työmaakortit valmistetaan heti.
Laatua muovikortteihin nopeasti ja edullisesti.

Henkilökorteista ja työmaakorteista

Tarjoamme laajan valikoiman erilaisia korttipidikkeitä ja kaulanauhoja.

 

KATSO LISÄÄ

Henkilökortin / työmaakortin koko on 86x54mm ja paksuus n. 0,76mm. Henkilökortit ja työmaakortit valmistetaan PVC-muovista laadukkaille korttiaihioille. Saatavilla myös ekologista muovimateriaalia. 

Valmistamme kaikki henkilökortit ja työmaakortit muovikorttitulostimilla HDP-tekniikalla tulostaen. HDP-tekniikassa (High Definition Printing) tulostetaan kortin tulostus ensin siirtofilmille, joka siirtyy automaattisesti kiinni korttiin. HDP-tekniikka tuottaa erittäin tarkkaa tulostusta ja korkealaatuista jälkeä muovikorttiin. Henkilökortteihin / työmaakortteihin voidaan tehdä 1-puoleinen tai 2-puoleinen tulostus. Valmista aineistoa et tarvitse henkilökortteja varten, teemme sen puolestanne. 

Henkilökortteihin ja työmaakortteihin on saatavilla erilaisia turvatekijöitä ja lisä-optioita. Henkilökortteihin ja työmaakortteihin voidaan tehdä mm. lisälaminointeja tai ne voidaan varustaa erilaisilla siruilla tai muulla sähköisellä ominaisuudella.

 • Lisälaminoinnilla lisäkestävyyttä kortille
 • Security-hologrammilla lisäkestävyyttä ja kopiointisuojaa
 • UV-kuva tai teksti
 • Ekologinen korttimateriaali
 • RFID- / NFC- / Muu siru tai sähköinen ominaisuus
 • Yms. 

Henkilökortin suunnittelu

Suunnittelemme kortin puolestanne tai voit lähettää valmiin aineiston. Katso aineisto-ohje. Katso myös mallikortteja galleriastamme.

Lisää töitämme galleriassa.   Katso lisää

GDPR-vaatimukset täyttävä tilausjärjestelmä

Tilausjärjestelmämme on suunniteltu helppokäyttöiseksi, luotettavaksi ja uuden GDPR-asetuksen mukaisesti tietoturvalliseksi.
Tilausjärjestelmästämme voit tilata työmaakortit suoraan tai liittyä sopimusasiakkaaksemme.

Tilausjärjestelmään

Yritys

Ota yhteyttä

 • Osoite: Höyläämötie 3B,
  00380 Helsinki

 • Email: info(at)korttilinna.fi

 • Puhelin: 010 3244 334

Uutiset