Saatekotelot muovikorteille.

Saatekotelot muovikorteille

Valmistamme erilaisia saatekoteloita muovikorteille kuten jäsenkorteille, kanta-asiakaskorteille, lahjakorteille ja VIP-korteille. Saatekotelon avulla asetat esim. lahjakortit myymälässä heti näkyville.

Saatekotelot valmistetaan laadukkaista ja tukevista kartongeista digi- tai offset-painettuina kappalemääristä riippuen. Valikoimastamme löydät valmiit varastokoot ja -mallit, mutta valmistamme saatekotelot myös custom-mallisina.

Valmistamme saatekoteloita niin pieniä kuin suuriakin määriä erittäin nopeilla toimitusajoilla. Voit suunnitella aineiston saatekoteloille itse tai hyödyntää suunnittelupalveluamme.

Kysy lisää muovikorttien saatekoteloista korttikumppaniltasi Korttilinna Oy:ltä.

Saatekoteloiden varastokoot

Tarjoamme erilaisia valmiiksi muotoiltuja ja suunniteltuja saatekoteloita erilaisille muovikorteille. Kysy lisää!

Muovikorteista

Katso lisätietoa muovikorteista

 

Lue lisää

Muovikortit kaikkiin tarpeisiin.

Muovikortit kaikkiin tarpeisiin toimittaa korttikumppanisi Korttilinna Oy. Valmistamme kaikki muovikortit, kuten jäsenkortit, kanta-asiakaskortit, lahjakortit, etukortit, sirukortit, rfid-kortit, kuvalliset henkilökortit ja muut muovikortit toiveidenne mukaisesti.

Muovikortit ovat korkealaatuisia ja kestäviä luottokorttikokoisia kortteja, jotka soveltuvat useisiin tilanteisiin. Muovikortilla on useita käyttötarkoituksia ja ne ovatkin tänä päivänä tärkeä väline jokapäiväisessä käytössä.

Korttilinnasta saat halutessasi muovikorteille kokonaisvaltaisen palvelun muovikortin suunnittelusta postitukseen asti.

Toimitamme muovikortit yrityksille, yhdistyksille, seuroille, liitoille, järjestöille, julkiselle sektorille sekä vaikka yksityisille henkilöille. Tarjoamme muovikorteille nopeat toimitusajat, kilpailukykyiset hinnat ja laadukkaat tuotteet.

Galleria

Katso malleja tekemistämme muovikorteista galleriastamme.

Kiinnostuitko muovikorttien saatekoteloista?

Olemme täällä asiakkaitamme varten. Soita 010 3244 334 tai lähetä yhteystietosi, niin otamme yhteyttä.

Ota yhteyttä

Yritys

Ota yhteyttä

  • Osoite: Höyläämötie 3B,
    00380 Helsinki

  • Email: info(at)korttilinna.fi

  • Puhelin: 010 3244 334

Uutiset