Käyntikortit kaikkiin tarpeisiin.

Käyntikortit omilla painatuksilla

Käyntikortit helposti ja nopeasti.

Käyntikortit ovat säilyttäneet asemansa tärkeänä välineenä yritysmaailmassa. Käyntikortit viestivät ammattimaisuutta ja kertovat yrityksenne imagosta. Laadukkaat käyntikortit luovat imagon laadukkaasta yrityksestä.

Valmistamme käyntikortteja niin pieniä kuin suuriakin määriä erittäin nopeilla toimitusajoilla. Saat käyntikortit jopa odottaessasi mukaan tai toimituksella 2-3 arkipäivän aikana.

Voit tilata käyntikortit sähköpostitse, puhelimitse tai tulemalla toimipisteeseemme Pitäjänmäkeen. Voit suunnitella korttinne aineiston itse tai hyödyntää suunnittelupalveluamme.

Kysy lisää käyntikorteista korttikumppaniltasi Korttilinna Oy:ltä.

Käyntikortin lisäominaisuuksia

Erikoismuotoon stanssattu käyntikortti on takuulla jotain uutta.
Käyntikorttiin voidaan painattaa QR-koodi, joka ohjaa nettisivuillenne.
Saatavilla myös luottokorttikokoisia- ja puisia käyntikortteja.
Käyntikorteissa aina nopeat toimitusajat ja laadukas painojälki.

Käyntikorteista

Saatavilla myös luottokorttikokoiset ja PVC-muoviset käyntikortit.

 

Lue lisää

Yleisin käyntikorttikoko on 90x50mm. Usein käyntikortteja painetaan myös 85x55mm kokoisena. Halutessasi teemme käyntikortit myös muussa koossa tai jopa normaalista poikkeavassa muodossa. Käyntikortteihin voidaan tehdä myös pyöristetyt kulmat.

Käyntikortti-materiaaleja löytyy paljon erilaisia. Käyntikortit voidaan tehdä matta- tai kiiltäväpintaisena, päällystetylle tai päällystämättömälle kartongille, ”röpelöiselle” kartongille, kierrätetylle materiaalille, repeämättömälle NeverTearille yms. Autamme mielellämme oikeanlaisen käyntikortti-materiaalin valinnassa.

Erikoisuutemme on muovinen luottokorttikokoinen käyntikortti. Valmistamme myös puisia käyntikortteja. Käyntikortit voidaan tehdä yksi- tai kaksipuoleisena.

GDPR-vaatimukset täyttävä tilausjärjestelmä

Tilausjärjestelmämme on suunniteltu helppokäyttöiseksi, luotettavaksi ja uuden GDPR-asetuksen mukaisesti tietoturvalliseksi.
Tilausjärjestelmästämme voit tilata henkilökortit ja ID-kortit suoraan tai liittyä sopimusasiakkaaksemme.

Tilausjärjestelmään

Yritys

Ota yhteyttä

  • Osoite: Höyläämötie 3B,
    00380 Helsinki

  • Email: info(at)korttilinna.fi

  • Puhelin: 010 3244 334

Uutiset