Evolis Primacy muovikorttitulostin.

Muovikorttitulostin Evolis Primacy

Evoliksen Primacy on ranskalaisen Evoliksen valmistama muovikorttitulostin. DTC-tekniikalla (Direct-to-Card) tulostava Evolis Primacy on helppokäyttöinen, kompakti, joustava ja laadukas muovikorttitulostin tulostaen värillisiä muovikortteja jopa 225 kpl tunnissa. Pienikokoisessa Evolis Primacyssä on 100 kortin syöttölaite ja vastaanotin.

Evolis Primacyllä tulostat helposti, nopeasti ja tehokkaasti mm. henkilökortit, työmaakortit, kanta-asiakaskortit ja jäsenkortit. Hiljainen tulostusääni, laadukas tulostusjälki ja kompakti muotoilu tekevät Evolis Primacystä erittäin miellyttävän muovikorttitulostimen. Evolis Primacyllä Simplex-versiolla tulostat nopeasti 1-puoleisia muovikortteja. Evolis Primacy Duplex-versiolla tulostat nopeasti 2-puoleisia muovikortteja.

Video

Kysy lisää muovikorttitulostimista korttikumppaniltasi Korttilinna Oy:ltä.

Evolis Primacy ominaisuuksia

DTC-tulostin (Direct-to-Card) tuottaa korkealaatuista tulostusjälkeä muovikortteihin.
Erittäin toimintavarma, helppokäyttöinen ja käytännössä huoltovapaa muovikorttitulostin.
Edulliset korttikohtaiset tulostuskustannukset, tyylikäs & kompakti muotoilu.
Takuu 3 vuotta. Nopea tulostus! Pienikokoinen! Taattua Evoliksen laatua!

Muovikorttitulostin Evolis Primacy

Evolis Primacy – kompakti muovikorttitulostin.

 

Katso esite

Evolis Primacy voidaan varustaa erilaisilla lisälaitteilla kuten magneettiraita- tai sirukortin koodauslaitteilla. Evolis Primacystä löytyy standardina USB- ja Ethernet-liitännät. Lisäksi se on saatavilla myös WIFI-mallisena.

Evolis Primacy muovikorttitulostimen saat yksi- (simplex) tai kaksipuoleisena (duplex) tulostimena. Se voidaan päivittää kaksipuoliseksi tulostimeksi myös jälkeepäin tilaamalla päivitysavain. Värinauhat ovat valmiissa ”kasetissa” ja ne asetetaan tulostimeen helposti. Evolis Primacy on erittäin helppokäyttöinen, laadukas ja toimintavarma muovikorttitulostin.

Asennus ja koulutus

Muovikorttitulostimen asennus ja käyttö on helppoa. Tarjoamme kuitenkin ammattilaisen käyttöönne käyttöönottoa varten. Kysy lisää!

Kiinnostuitko muovikorttitulostimesta?

Olemme täällä asiakkaitamme varten. Soita 010 3244 334 tai lähetä yhteystietosi, niin otamme yhteyttä.

Ota yhteyttä

Yritys

Ota yhteyttä

  • Osoite: Höyläämötie 3B,
    00380 Helsinki

  • Email: info(at)korttilinna.fi

  • Puhelin: 010 3244 334

Uutiset