Luxus- ja erikoiskortit kaikkiin tarpeisiin.

Luxus- & erikoiskortit eritystarpeisiin

Muovikorteista voidaan tehdä myös erittäin tyylikkäitä ja arvokkaita luxus-muovikortteja. Muovikortin erikoisominaisuuksilla, kuten kultaisella painatuksella, metallivärillä, hologrammilla, kimaltelevilla kuvilla, muovikortin läpinäkyvyydellä ja muilla erikoisominaisuuksilla luodaan kortista varmasti massasta erottuva ja arvokkaan oloinen muovikortti.

Muovikorteista voidaan tehdä myös tavallisesta luottokorttikoosta poiketen erilaisia kokoja sekä muotoja.

Yhdistämällä erilaisia ominaisuuksia luomme upeita Luxus-muovikortteja. Asiakkaamme arvostavat yksilöllisiä korttiratkaisujamme ja nopeita toimitusaikoja!

Korttien valmitusprosessi on hyvin yksilöllinen. Asiakas esittää toiveet korttinsa suhteen, ja me teemme kaikkemme toiveen toteuttamiseksi. Arvokkuutta huokuvat kortit suunnitellaan aina yksilöllisesti ja parhaita materiaaleja yhdistellen.

Luxus-muovikortti konsepti

Design - upea, uniikki ja supertyylikäs design
Tunne - kortti huokuu tunnelmaa ja arvokkuutta
Harmonia - kortin elementit hioutuvat yhteen
Tarkoitus - henkilökohtainen viesti jokaisen kortin avulla

Luxus-korteista

Luxus-kortin ei tarvitse olla luottokorttikokoinen.

 

Katso esimerkkejä

Yleisin luxus-muovikortin koko on 86x54mm eli luottokorttikokoinen muovikortti. Luxus-muovikortin yleisin paksuus on 0,76mm. Luxus-korteista voidaan tehdä myös eri kokoisia ja paksuisia. Taatusti persoonalliset Luxus-muovikortit saadaan tekemällä kortti haluamaasi muotoon. Luxus-muovikortista voit siis tehdä lähes minkä tahansa muotoisen.

Luxus-kortit painetaan offset- tai digitekniikalla, riippuen kortin aineistosta. Normaalien CMYK-painovärien lisäksi luxus-muovikorteissa voidaan käyttää useita erikoisvärejä ja efektejä. Luxus-muovikorttiin voidaan tehdä metalliväripainatuksia (kulta, hopea), metalliväri-tausta tai muita erikoisratkaisuja kuten kiiltolakka-pinnoite. Luxus-muovikortista voidaan tehdä myös läpinäkyvä.

Luxus-muovikorttiin voidaan lisätä myös magneettiraita, viivakoodi tai etäluettava rfid-siru, jolloin luxus-muovikortteja voidaan käyttää erilaisissa sähköisissä korttijärjestelmissä. Normaalisti luxus-muovikortit on valmistettu PVC-muovista, mutta myös muita ympäristöystävällisiä materiaaleja on saatavilla. Luxus-muovikortit voidaan yksilöidä tulostamalla tai kohokirjoituksella. Luxus-muovikortteihin voidaan laittaa myös allekirjoituspaneeli. Luxus-muovikortit voidaan varustaa myös raaputuspinnoitteella.

Luxus-muovikortin suunnittelu

Käytä oheista aineisto-ohjetta suunnitellessasi luxus-kortteja. Halutessanne suunnittelemme luxus-muovikortit puolestanne. Katso myös mallikortteja galleriastamme.

Lisää töitämme galleriassa.   Katso lisää

Kiinnostuitko luxus-muovikorteista?

Olemme täällä asiakkaitamme varten. Soita 010 3244 334 tai lähetä yhteystietosi, niin otamme yhteyttä.

Ota yhteyttä

Yritys

Ota yhteyttä

  • Osoite: Höyläämötie 3B,
    00380 Helsinki

  • Email: info(at)korttilinna.fi

  • Puhelin: 010 3244 334

Uutiset