Jäsenkortit kaikkiin tarpeisiin.

Jäsenkortit omilla painatuksilla

Jäsenkortit ovat tyylikkäitä ja edustavia luottokorttimallisia muovikortteja. Muoviset jäsenkortit ovat erittäin kestäviä. Jäsenkortit ovat laadukkaita ja ne valmistetaan aina yksilöllisesti asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Jäsenkortit edustavat yhdistystänne ja sen imagoa tehokkaalla tavalla. Lisäksi jäsenkortit toimivat jäsenten tunnistamisessa.

Valmistamme jäsenkortteja niin pieniä kuin suuriakin määriä. Olipa yhdistyksessänne kaksi tai 200.000 jäsentä, saat tyylikkäät ja korkealaatuiset jäsenkortit Korttilinna Oy:stä. Tarjoamme nopeat toimitusajat ja kokonaisvaltaisen palvelun. Halutessanne voit valita myös postituspalvelun, jolloin toimitamme jäsenkortit perille asti jokaiselle jäsenelle yksilöllisesti.

Jäsenkortteihin voidaan tehdä yksilöintinä esim. jäsenen nimi ja/tai numero. Yksilöinti voidaan tehdä tulostamalla tai kohokirjoituksena. Jäsenkortteihin voidaan tehdä magneettiraita, viivakoodi, etäluettava rfid-siru yms. sähköiset ominaisuudet.

Jäsenkorttien toimitusaika vaihtelee kappalemäärästä riippuen yhdestä (1) päivästä kahteen (2) viikkoon.

Voit suunnitella jäsenkorttinne itse tai käyttää suunnittelupalveluamme. Kysy lisää jäsenkorteista korttikumppaniltasi Korttilinna Oy:ltä.

Jäsenkortin lisäominaisuuksia

Jäsenkortit voidaan yksilöidä jäsenen nimellä tai numerolla.
Jäsenkorttiin voidaan lisätä viivakoodi tai magneettiraita.
Jäsenkortti voidaan varustaa RFID- /NFC-sirulla.
Jäsenkortit toimitetaan nopeilla toimitusajoilla.

Jäsenkorteista

Jäsenkortin ei tarvitse olla luottokorttikokoinen.

 

Katso esimerkkejä

Yleisin jäsenkortti-koko on 86x54mm eli luottokorttikokoinen muovikortti. Jäsenkortin yleisin paksuus on 0,76mm. Jäsenkorteista voidaan tehdä myös eri kokoisia ja paksuisia. Taatusti persoonalliset jäsenkortit saadaan tekemällä kortti haluamaanne muotoon. Jäsenkortista voit siis tehdä lähes minkä tahansa muotoisen.

Jäsenkortit painetaan offset- tai digitekniikalla, riippuen jäsenkortin aineistosta. Normaalien CMYK-painovärien lisäksi jäsenkorteissa voidaan käyttää useita erikoisvärejä ja efektejä. Jäsenkorttiin voidaan tehdä metalliväripainatuksia (kulta, hopea), metalliväri-tausta tai muita erikoisratkaisuja kuten kiiltolakka-pinnoite. Jäsenkortista voidaan tehdä myös läpinäkyvä. Jäsenkorttiin voidaan lisätä myös magneettiraita, viivakoodi tai etäluettava rfid-siru, jolloin jäsenkortteja voidaan käyttää erilaisissa sähköisissä korttijärjestelmissä.

Normaalisti jäsenkortit on valmistettu PVC-muovista, mutta myös muita ympäristöystävällisempiä materiaaleja on saatavilla. Jäsenkortit voidaan yksilöidä tulostamalla tai kohokirjoituksella. Jäsenkortteihin voidaan laittaa myös allekirjoituspaneeli. Jäsenkortit voidaan varustaa myös raaputuspinnalla.

Jäsenkortin suunnittelu

Käytä oheista aineisto-ohjetta suunnitellessasnne jäsenkortteja. Halutessanne suunnittelemme
jäsenkortit puolestanne. Katso myös mallikortteja galleriastamme.

Lisää töitämme galleriassa.   Katso lisää

Kiinnostuitko jäsenkorteista?

Olemme täällä asiakkaitamme varten. Soita 010 3244 334 tai lähetä yhteystietosi, niin otamme yhteyttä!.

Ota yhteyttä

Yritys

Ota yhteyttä

  • Osoite: Höyläämötie 3B,
    00380 Helsinki

  • Email: info(at)korttilinna.fi

  • Puhelin: 010 3244 334

Uutiset