Työajanseuranta Duunissa.fi

Duunissa.fi-työajanseuranta

Duunissa-palvelu on Korttilinna Oy:n kehittämä työajanseurantajärjestelmä, joka toimii älypuhelimella tai muulla mobiililaitteella pilvipalveluna. Tuntikirjaukset tehdään helposti työntekijän sovelluksella josta ne siirtyvät yrityksen pääkäyttäjän tarkasteltavaksi. Sähköisessä työajanseurannassa kaikki tuntikirjaukset on helposti kohdistettavissa erimerkiksi työntekijän, projektin ja osaston mukaan. Lisäksi työaikakirjanpitoon saadaan tiedot työvuoroihin liitettävistä korvauksista ja kuluista. Duunissa-työajanseurantaan on liitettävissä myös leimauslaite, jolloin palvelu toimii kiinteästi halutuissa paikoissa kellokorttilaitteena.

Työajanseuranta mobiilissa - edullisesti!

Duunissa.fi-työajanseuranta sopii erinomaisesti kaikille erikokoisille yrityksille joustava hinnoittelun ansiosta. Tutustu palvelun hinnoitteluun täältä.
Mobiilisovelluksena toimivan käyttöliittymän ansiosta palvelu sopii niin toimistoon, rakennusalalle kuin liikkuvallekin työntekijälle. Työvuoroihin saatavan paikannuksen ansiosta voidaan palvelusta tarkastella myös GPS-sijainteja osana työajanseurantaa.
Kokeile Duunissa.fi-työajanseurantajärjestelmää 30 päivää ilmaiseksi!

KOKEILE 30 PÄIVÄÄ ILMAISEKSI 

Duunissa.fi-ominaisuuksia

Helppoa ja edullista työajanseurantaa pilvipalveluna mobiilisti.
Tuntikirjaukset, projektit, tuotteet, kulut ja korvaukset, työaikapankki, GPS-sijainti ja paljon muuta.
Työaikakirjanpito ja raportit ladattavissa suoraan pääkäyttäjän pilvipalvelusta.
Kiinteä leimauslaite tai mobiilisovellus työajanseurantaan. Kaikki tarpeellinen sähköiseen tuntiseurantaan.

Miksi Duunissa.fi-työajanseuranta?

Katso lisätietoja Duunissa.fi – nettisivuilla

 

www.duunissa.fi

Toimiva ja helppokäyttöinen työajanseuranta tuo yritykselle monia hyötyjä, kuten ajansäästö ja tätä kautta saavutettava toiminnan tehostuminen. Työajanseuranta on myös työaikalakiin perustuva vaatimus. Sähköinen tuntiseuranta täyttää kaikki lain vaatimukset ja on helpoin tapa toteuttaa työaikakirjanpito.

Työajanseuranta on myös työajan hallintaa. Duunissa.fi-palvelun avulla pääset eroon paperisista tuntilapuista ja tiedät tarkalleen, miten paljon mihinkin työtehtävään tai projektiin kuluu työaikaa. Näin myös palkanmaksu ja laskutus hyötyvät työajanseurantajärjestelmän käyttöönotosta.

Kokeile ilmaiseksi 30 pv

Katso lisää Duunissa.fi – nettisivuiltamme ja aloita ilmainen 30 pv kokeilujakso.

Duunissa.fi

Yritys

Ota yhteyttä

  • Osoite: Vantaankoskentie 14,
    01670 Vantaa

  • Email: info(at)korttilinna.fi

Tuotteemme

Verkkokauppa

Uutiset