Työajanseuranta Duunissa.fi

Työajanseuranta Duunissa.fi

Työajanseuranta älypuhelimille tai muille mobiililaitteille pilvipalveluna.

Duunissa.fi on Korttilinna Oy:n kehittämä sovellus älypuhelimille helppoon ja edulliseen työajanseurantaan. Työajanseurannan uusi aikakausi on alkanut. Työajanseuranta voidaan toteuttaa helposti, yksinkertaisesti ja kustannustehokkaasti älypuhelimella tai muulla mobiililaitteella. Duunissa.fi - työajanseurantaa voidaan käyttää niin kiinteänä ratkaisuna kuin liikkuvan työntekijän työajanseurantana.

Duunissa.fi on nykyaikainen ratkaisu, joka hyödyntää mobiililaitteita leimauspäätteinä. Duunissa.fi työajanseuranta soveltuu niin pienille kuin suurillekin yrityksille. Työajanseuranta toimii pilvipalvelussa nettipohjaisen hallintasivuston avulla. Työajanseurannan avulla yritys voi saavuttaa huomattavia säästöjä, kun työaika kerätään tismallisesti reaaliajassa ilman ylimääräisiä pyöristyksiä.

Työajanseuranta mobiilissa - edullisesti!

Duunissa.fi on mobiililaitteissa toimiva helppokäyttöinen työajanseuranta. Sisään- ja ulos-leimaukset tapahtuvat helposti suoraan älypuhelimella, yhdellä napin painalluksella. Data ja raportit kertyvät pilvipalveluun, jonka käyttöön tarvitset ainoastaan nettiyhteydellä varustetun päätelaitteen, tabletin tai älypuhelimen. Duunissa.fi tarjoaa myös gps-paikannukset leimauksista ja projektikohtaisen vahvuuslistauksen.

KOKEILE 30 PÄIVÄÄ ILMAISEKSI 
Get it on Google Play Get it on App Store

Duunissa.fi ominaisuuksia

Helppoa ja edullista työajanseurantaa pilvipalveluna mobiilisti.
Tuntikirjaukset, projektit, tuotteet, GPS-leimat, työaikapankki yms.
Tarkat raportit pääkäyttäjälle suoraan nettipohjaisesta pilvipalvelusta.
Hyödynnä älypuhelimia tai kätevää kiinteää leimauslaitetta.

Miksi Duunissa.fi - työajanseuranta?

Katso lisätietoja Duunissa.fi – nettisivuilla

 

www.duunissa.fi

Toimiva ja helppokäyttöinen työajanseuranta tuo yritykselle monia hyötyjä, joista ylivoimaisesti suurimmat ovat valtava ajansäästö ja työtehon parantuminen. Duunissa.fi - työajanseurantapalvelu tarjoaa yrityksellenne suuret rahallisesti säästöt toiminnan tehostamisen avulla.

Duunissa.fi - työajanseurannan avulla pääset eroon vanhoista paperisista tuntilapuista ja säästät kaikkien aikaa. Haamuleimaukset jäävät historiaan ja palkat maksetaan vain todellisten tuntien mukaan. Kaikki tunnit näkyvät reaaliajassa, joten saat myös projektit laskutettua asiakkailtanne ajoissa.

Unohda paperiset tuntilaput ja keskity olennaiseen!

Kokeile ilmaiseksi 30 pv

Katso lisää Duunissa.fi – nettisivuiltamme ja aloita ilmainen 30 pv kokeilujakso.

Duunissa.fi

Yritys

Ota yhteyttä

  • Osoite: Höyläämötie 3B,
    00380 Helsinki

  • Email: info(at)korttilinna.fi

  • Puhelin: 010 3244 334

Tuotteemme

Verkkokauppa

Uutiset